vandmelon-tomatsalat

BedømmelseSværhedsgradLet
Antal1 portion
Forberedelse15 minTilberedning15 minSamlet tidsforbrug30 min
 ½ lille vandmelon
 34 store tomater
 200 gram fetaost
 lidt basilikum eller mynteblade
 evt 1dl sorte oliven kan undværes
 TIP. DRYS EVT. VANDMELON-TOMATSALATEN MED RISTET GRÆSKAR KERNER
 RISTET KERNER
 ½ dl KERNER GRÆSKAR KERNER
 1 spsk OLIVENOLIE
 GROFT SALT
1

1. skære skrællen af melonen med en kniv og skær melon kødet ud i mundrette stykker
2. skyl tomaterene og skær dem i mindre stykker.
3. vend dem sammen med melonkødet i en skål eller på et fad sammen med små stykker fetaost
4. dryp med olivenolie .
5. hak basilikum- eller mynebladene groft og drys dem over
6. drys evt. med oliven

2

RISTEDE KERNER
1. kom olie på en pande og varm den op .
2. kom kernerne på panden og rist dem , indtil de popper eller får farve.ryst panden eller rør i kernerne ,så de ikke brænder på
3. drys dem med salt.
4. hæld dem over i en lille skål og lad dem køle af.

Kategori

Ingredients

 ½ lille vandmelon
 34 store tomater
 200 gram fetaost
 lidt basilikum eller mynteblade
 evt 1dl sorte oliven kan undværes
 TIP. DRYS EVT. VANDMELON-TOMATSALATEN MED RISTET GRÆSKAR KERNER
 RISTET KERNER
 ½ dl KERNER GRÆSKAR KERNER
 1 spsk OLIVENOLIE
 GROFT SALT

Directions

1

1. skære skrællen af melonen med en kniv og skær melon kødet ud i mundrette stykker
2. skyl tomaterene og skær dem i mindre stykker.
3. vend dem sammen med melonkødet i en skål eller på et fad sammen med små stykker fetaost
4. dryp med olivenolie .
5. hak basilikum- eller mynebladene groft og drys dem over
6. drys evt. med oliven

2

RISTEDE KERNER
1. kom olie på en pande og varm den op .
2. kom kernerne på panden og rist dem , indtil de popper eller får farve.ryst panden eller rør i kernerne ,så de ikke brænder på
3. drys dem med salt.
4. hæld dem over i en lille skål og lad dem køle af.

vandmelon-tomatsalat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *