1. skære skrællen af melonen med en kniv og skær melon kødet ud i mundrette stykker
2. skyl tomaterene og skær dem i mindre stykker.
3. vend dem sammen med melonkødet i en skål eller på et fad sammen med små stykker fetaost
4. dryp med olivenolie .
5. hak basilikum- eller mynebladene groft og drys dem over
6. drys evt. med oliven
RISTEDE KERNER
1. kom olie på en pande og varm den op .
2. kom kernerne på panden og rist dem , indtil de popper eller får farve.ryst panden eller rør i kernerne ,så de ikke brænder på
3. drys dem med salt.
4. hæld dem over i en lille skål og lad dem køle af.
Ingredients
Directions
1. skære skrællen af melonen med en kniv og skær melon kødet ud i mundrette stykker
2. skyl tomaterene og skær dem i mindre stykker.
3. vend dem sammen med melonkødet i en skål eller på et fad sammen med små stykker fetaost
4. dryp med olivenolie .
5. hak basilikum- eller mynebladene groft og drys dem over
6. drys evt. med oliven
RISTEDE KERNER
1. kom olie på en pande og varm den op .
2. kom kernerne på panden og rist dem , indtil de popper eller får farve.ryst panden eller rør i kernerne ,så de ikke brænder på
3. drys dem med salt.
4. hæld dem over i en lille skål og lad dem køle af.