Hak løg, hvidløg, forårsløb og ingefær fint.
Hak svampe i små stykker
Hæld olie i wokken
Tilsæt grøn karrypasta og sambal oelek.
Svits herefter løg, hvidløg, forårsløg og ingefær heri.
Tilsæt hønesbuljong og vand. suppen koges herefter på svag varme til buljongen er opløst.
Hak gulerødder og snit spidskålen fint inden den tilsættes i suppen sammen med svampe.
Tilsæt kyllingen og varm suppen op til kogepunktet.
Drys gerne koriander og Cashewnødder på suppen før servering.
Klar til servering, gerne med et godt stykke brød til.
Ingredients
Directions
Hak løg, hvidløg, forårsløb og ingefær fint.
Hak svampe i små stykker
Hæld olie i wokken
Tilsæt grøn karrypasta og sambal oelek.
Svits herefter løg, hvidløg, forårsløg og ingefær heri.
Tilsæt hønesbuljong og vand. suppen koges herefter på svag varme til buljongen er opløst.
Hak gulerødder og snit spidskålen fint inden den tilsættes i suppen sammen med svampe.
Tilsæt kyllingen og varm suppen op til kogepunktet.
Drys gerne koriander og Cashewnødder på suppen før servering.
Klar til servering, gerne med et godt stykke brød til.