Sunde Pizza-snejle

Kategori, , SværhedsgradMiddel
Antal1 portion
Forberedelse30 minTilberedning45 minSamlet tidsforbrug1 time 15 min
 50 gram Gær
 150 gram Revet Gulerød
 200 gram Grahammel eller Rugmel
 200 gram Durummel
 600 gram Hvedemel
 2 Dåser flåede tomater
 1 Dåse tomatkoncentrat
 4 Fed hvidløg
 1 Løg
 500 gram Revet skinke
 300 gram Revet ost
1

Opløs gær i 0,5 liter lunken vand. Tilsæt den grove mel og tilføj først Durummel og herefter hvedemel indtil dejen er glat. Lad dejen hæve i 40 minutter.

2

Kog alle tomaterne ind - i de stegte løg. Tilsæt en del oregano.

3

Rul drejen ud i 35 x 15 cm centimenter. Herpå lægges tomatsauce, ost og skinke. Rul herefter det hele sammen til en stor pølse og skær herefter pølsen igennem i 3-4 cm. tykkelse.

Disse trykkes lidt flade og placeres på en bageplade og bages i 15-20 minutter ved 180 grader.

Det vil ca. blive 40 pizza-snejle, så der er også lidt til fryseren.

Ingredients

 50 gram Gær
 150 gram Revet Gulerød
 200 gram Grahammel eller Rugmel
 200 gram Durummel
 600 gram Hvedemel
 2 Dåser flåede tomater
 1 Dåse tomatkoncentrat
 4 Fed hvidløg
 1 Løg
 500 gram Revet skinke
 300 gram Revet ost

Directions

1

Opløs gær i 0,5 liter lunken vand. Tilsæt den grove mel og tilføj først Durummel og herefter hvedemel indtil dejen er glat. Lad dejen hæve i 40 minutter.

2

Kog alle tomaterne ind - i de stegte løg. Tilsæt en del oregano.

3

Rul drejen ud i 35 x 15 cm centimenter. Herpå lægges tomatsauce, ost og skinke. Rul herefter det hele sammen til en stor pølse og skær herefter pølsen igennem i 3-4 cm. tykkelse.

Disse trykkes lidt flade og placeres på en bageplade og bages i 15-20 minutter ved 180 grader.

Det vil ca. blive 40 pizza-snejle, så der er også lidt til fryseren.

Sunde Pizza-snejle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *