10 Æg
5 dl Mælk
50 gram Mel
4 spsk Sennep
2 Lauerbærblade
5 Nelliker
Rugbrødschips og purløg
1
Kog mælken med nelliker og lauerbærbladene i ca. 7-8 minutter.
2
Kog æggene smilende i 6-7 minutter og imens lavede en opbagt sauce. Smelt først lidt smør tilsæt mel og herefter lidt af mælk, som du har siet for at fjerne nelliker og lauerbærbladene.
3
Lad sovsen blive tyk og tilsæt sennep. Anret med rugbrødschips - samt de halverede æg og lidt purløg.
Ingredients
10 Æg
5 dl Mælk
50 gram Mel
4 spsk Sennep
2 Lauerbærblade
5 Nelliker
Rugbrødschips og purløg
Directions
1
Kog mælken med nelliker og lauerbærbladene i ca. 7-8 minutter.
2
Kog æggene smilende i 6-7 minutter og imens lavede en opbagt sauce. Smelt først lidt smør tilsæt mel og herefter lidt af mælk, som du har siet for at fjerne nelliker og lauerbærbladene.
3
Lad sovsen blive tyk og tilsæt sennep. Anret med rugbrødschips - samt de halverede æg og lidt purløg.