Det skal være med fløde... masser af fløde!
500 gram Jordbær
300 gram Andre bær... hindbær, blåbær, ribs eller solbær
300 gram Rabarber
2 dl Vand
2 spsk Majsstivelse
1
Fiks bærene og rabarberne (jeg havde nogle i fryseren...) og kog det i ca. ti minutter
2
Tag det af varmen og vent et par minutter inden majsstivelsen - oprørt i vand - hænges langsomt i.
3
Afkøles mindst et par timer i køleskabet.
4
Smager simpelthen himmelsk - af sommer...
KategoriBørn, Dessert, Gæster, Klassikere, Sommer
Ingredients
500 gram Jordbær
300 gram Andre bær... hindbær, blåbær, ribs eller solbær
300 gram Rabarber
2 dl Vand
2 spsk Majsstivelse
Directions
1
Fiks bærene og rabarberne (jeg havde nogle i fryseren...) og kog det i ca. ti minutter
2
Tag det af varmen og vent et par minutter inden majsstivelsen - oprørt i vand - hænges langsomt i.
3
Afkøles mindst et par timer i køleskabet.
4
Smager simpelthen himmelsk - af sommer...