Steg kødet...
Imens ordnes grønsagerne og koges møre.
Steg løgene og hvidløgene blanke i lidt olivenolie - og sammen med den friske timian.
Tilsæt herefter 10 blommetomater samt en dåse flåede tomater og lad det koge i 5 min.
Lad grønsagerne køle lidt ned.
Blend dem herefter...
Bland kødsausen med ærterne i et stort ildfast fad.
Tilsidst dæk det med "mosen" og steg det i ovnen i 20 minutter ved 180 grader. Spis den med en salat eller rødbeder...
Ingredients
Directions
Steg kødet...
Imens ordnes grønsagerne og koges møre.
Steg løgene og hvidløgene blanke i lidt olivenolie - og sammen med den friske timian.
Tilsæt herefter 10 blommetomater samt en dåse flåede tomater og lad det koge i 5 min.
Lad grønsagerne køle lidt ned.
Blend dem herefter...
Bland kødsausen med ærterne i et stort ildfast fad.
Tilsidst dæk det med "mosen" og steg det i ovnen i 20 minutter ved 180 grader. Spis den med en salat eller rødbeder...