Undskyld navnet...
Steg Kalkun-brysterne i en stor gryde - på alle sider.
Tilsæt karry og chili efter smag.
Læg kalkun-brysterne i et stort ildfast fad.
Smid baby-majs, champignon og bambusskud ovenpå.
Steg løg og hvidløg i olie... tilsæt herefter de flåede tomater og fløde. Lad det koge et par minutter.
Hæld sausen ovenpå og giv det en time ved 200 grader. Imens koges risene...
Banko... nemt, lækkert og til mange!
Ingredients
Directions
Steg Kalkun-brysterne i en stor gryde - på alle sider.
Tilsæt karry og chili efter smag.
Læg kalkun-brysterne i et stort ildfast fad.
Smid baby-majs, champignon og bambusskud ovenpå.
Steg løg og hvidløg i olie... tilsæt herefter de flåede tomater og fløde. Lad det koge et par minutter.
Hæld sausen ovenpå og giv det en time ved 200 grader. Imens koges risene...
Banko... nemt, lækkert og til mange!