1 Pakke med rispapir
1 Bakke med bønnespirer
3 Gulerødder
1 Gul og Rød peber
3 Forårsløg
2 Hjerte-salat
Rejer - efter behov.
1 Bundt koriander
1
Snit og rengør alle grønsagerne.
2
Tag et blad hjertesalat som fyldes med grønsager og rejer.
3
Blødgør rispapiret i varmt vand. Tager ca. 10-15 sek. og er meget let.
4
Rul rispapiret omkring hjerte-salaten og spis med Hoisin-sauce (opskrift findes på Deldinopskrift)
Kategori5:2, Asiastisk mad, Fisk og Skaldyr, Forret, Gæster, Slankemad, Starter
Ingredients
1 Pakke med rispapir
1 Bakke med bønnespirer
3 Gulerødder
1 Gul og Rød peber
3 Forårsløg
2 Hjerte-salat
Rejer - efter behov.
1 Bundt koriander
Directions
1
Snit og rengør alle grønsagerne.
2
Tag et blad hjertesalat som fyldes med grønsager og rejer.
3
Blødgør rispapiret i varmt vand. Tager ca. 10-15 sek. og er meget let.
4
Rul rispapiret omkring hjerte-salaten og spis med Hoisin-sauce (opskrift findes på Deldinopskrift)