Smuldr gær ud i vand og olie.
pisk sukker og salt i, tilsæt gradvist mel og rør, til dejen kan æltes.
Ælt dejen blank og smidig,
( gerne i en røremaskine 8-10 min. ) det giver gode luftige boller.
Lad dejen hæve i 30 min.
Ælt dejen igennem og form 9 flade boller, sæt dem på plade med bage- papir, lad dem efterhæve i 45 min.
Pensl bollerne med sammenpisket æg og kom drys på.
Bagetid: 15 min. ved 220 grader
FORSLAG TIL FYLD:
Stegt kylling med bacon, skåret i skiver, pesto, iceberg salat og agurk
Ingredients
Directions
Smuldr gær ud i vand og olie.
pisk sukker og salt i, tilsæt gradvist mel og rør, til dejen kan æltes.
Ælt dejen blank og smidig,
( gerne i en røremaskine 8-10 min. ) det giver gode luftige boller.
Lad dejen hæve i 30 min.
Ælt dejen igennem og form 9 flade boller, sæt dem på plade med bage- papir, lad dem efterhæve i 45 min.
Pensl bollerne med sammenpisket æg og kom drys på.
Bagetid: 15 min. ved 220 grader
FORSLAG TIL FYLD:
Stegt kylling med bacon, skåret i skiver, pesto, iceberg salat og agurk