Boller/Sandwich

Kategori, SværhedsgradLet
Antal10 portioner
Forberedelse45 minTilberedning15 minSamlet tidsforbrug1 time
 25 gram Gær
 0,40 l Vand
 2 spsk Olie
 2 spsk Salt
 2 spsk Sukker
 50 gram Havregryn
 200 gram Grahamsmel
 400 gram Hvedemel
 2 spsk Hørfrø
 2 spsk Græskarkerner
 1 Æg til Pensling
1

Smuldr gær ud i vand og olie.
pisk sukker og salt i, tilsæt gradvist mel og rør, til dejen kan æltes.
Ælt dejen blank og smidig,
( gerne i en røremaskine 8-10 min. ) det giver gode luftige boller.
Lad dejen hæve i 30 min.

2

Ælt dejen igennem og form 9 flade boller, sæt dem på plade med bage- papir, lad dem efterhæve i 45 min.

3

Pensl bollerne med sammenpisket æg og kom drys på.
Bagetid: 15 min. ved 220 grader

4

FORSLAG TIL FYLD:
Stegt kylling med bacon, skåret i skiver, pesto, iceberg salat og agurk

Ingredients

 25 gram Gær
 0,40 l Vand
 2 spsk Olie
 2 spsk Salt
 2 spsk Sukker
 50 gram Havregryn
 200 gram Grahamsmel
 400 gram Hvedemel
 2 spsk Hørfrø
 2 spsk Græskarkerner
 1 Æg til Pensling

Directions

1

Smuldr gær ud i vand og olie.
pisk sukker og salt i, tilsæt gradvist mel og rør, til dejen kan æltes.
Ælt dejen blank og smidig,
( gerne i en røremaskine 8-10 min. ) det giver gode luftige boller.
Lad dejen hæve i 30 min.

2

Ælt dejen igennem og form 9 flade boller, sæt dem på plade med bage- papir, lad dem efterhæve i 45 min.

3

Pensl bollerne med sammenpisket æg og kom drys på.
Bagetid: 15 min. ved 220 grader

4

FORSLAG TIL FYLD:
Stegt kylling med bacon, skåret i skiver, pesto, iceberg salat og agurk

Boller/Sandwich

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *