Steg kyllingen og løgene i karry, paprika og fintpakkede hvidløg.
På en varm pande lægges en pandekage (gerne på panden med kyllingen). Herpå lægges gedeost, den stegte kylling, forårsløg, koriander samt saften fra en halv lime. Herefter lægges nok en pandekage ovenpå - som låg!
Steg i nogle minutter til pandekagen får farve og dufter.
Anret med majs, tomat og creme fraise på toppen....
Ingredients
Directions
Steg kyllingen og løgene i karry, paprika og fintpakkede hvidløg.
På en varm pande lægges en pandekage (gerne på panden med kyllingen). Herpå lægges gedeost, den stegte kylling, forårsløg, koriander samt saften fra en halv lime. Herefter lægges nok en pandekage ovenpå - som låg!
Steg i nogle minutter til pandekagen får farve og dufter.
Anret med majs, tomat og creme fraise på toppen....